23 квітня 2023 15:07
1

Журналiст про Нещерета та динамiвцiв: "Якщо ми хочемо, щоб наша молодь розвивалася і ставала впевненішою у собі, її треба підтримувати, а не жорстоко тикати носом у власні помилки"

Журналіст пресслужби "Динамо" Андрій Шахов-молодший у своєму Facebook став на захист голкіпера "Динамо" Руслана Нещерета.


"Мене щиро обурює, як ЗМІ обрушилися з критикою на Нещерета після пропущеного м'яча. І мова зараз буде не лише про нього.


Погодьтеся, спершу ми розповідаємо, як потребуємо нових талантів та свіжої крові у київському Динамо та національних збірних, а потім беремо і власноруч, самі про те не підозрюючи, гасимо ці таланти та їхню впевненість черговим шквалам хейту та жорстокої критики через кожну помилку на полі. Так! Критика має бути, але конструктивною! Ми маємо розуміти, друзі, що на все має бути свій досвід: як позитивний, так і негативний, адже лише так ми навчаємося насправді. Ця молодь ще проявить себе і я в це вірю.


Та дайте ви хлопцям час, людина в 21 рік виходить на поле проти Шахтаря під колосальним тиском через результати команди, маючи за собою вже 20 матчів у Динамо за шикарної конкуренції у вигляді Бущана та Бойка! Якщо ми хочемо, щоб наша молодь розвивалася і ставала впевненішою у собі, її треба підтримувати, а не жорстоко тикати носом у власні помилки. І якщо критикувати, то робити це конструктивно, а не звинувачувати когось одного у втраті очок. Так і народжуються футбольні покоління".

В Нещерета я теж вірю,буде працювати,буде толк.