22 квітня 2023 19:02

"Баварія" несподівано програла "Майнцу", "Вольфсбург" розгромив "Бохум"

У суботу 29-й тур чемпіонату Німеччини продовжили декілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".


Німеччина, Бундесліга, 29-й тур

Майнц – Баварія – 3:1

Голи: Ажорк, 65, Баррейро, 73, Каріколь, 79 – Мане, 29

Бохум – Вольфсбург – 1:5

Голи: Брошінскі, 69 – Сванберг, 10, Камінскі, 21, Віммер, 34, Сванберг, 56, Вальдшмідт, 77

Нереалізований пенальті: Вінд, 77 (Вольфсбург)

Герта – Вердер – 2:4

Голи: Нганкам, 68, Люкебакіо, 77 (п.) – Дукш, 6, 27, 51, Вайзер, 63

Хоффенхайм – Кельн – 1:3

Голи: Дольберг, 90+4 – Кайнц, 18 (п.), Зельке, 39, Тільманн, 90+2


Баварія на виїзді сенсаційно програла Майнцу. Мане на 16-й хвилині вивів мюнхенців вперед, однак арбітр зафіксував офсайд і взяття воріт скасував. В середині тайму сенегальський форвард таки записав своє ім'я на табло і на перерву "Ротен" пішли за мінімальної переваги. Після відпочинку все перевернулось з ніг на голову: господарі забили три сухих голи і завдали баварцям третьої поразки в сезоні. У разі успіху дортмундців, які свій поєдинок проведуть увечері, підрпічні Томаса Тухеля можуть втратити лідерство і злетіти з п'єдесталу.


Вольфсбург після серії невдач сповна відігрався на Бохумі. "Вовки" вдвантажили у ворота Ордеця і Ко 5 голів, отримавши лише один м'яч у відповідь. Перемога дозволила підопічним Ніко Ковача наблизитись до зони єврокубків на відстань дваох очок.


Вердер на виїзді здолав Герту. Справжню гольову феєрію влаштував Дукш, записавши до свого активу хет-трик. Вайзер, здавалось, поставив масну крапку у матчі, але берлінці в середині другого тайму зуміли відквитати два голи. "Стара дама" залшається останньою і є головним претендентом на виліт з Бундесліги.

Перервав свою вдалу безпрограшну серію Хоффенхайм. Команда Пеллегріно Матараццо у матчі з Кельном спромоглась лише на гол престижу у доданий час, пропустивши до цього три м'ячі. Від зони вильоту Хоффе лише на відстані чотирьох пунктів.