20 квітня 2023 09:41

Томас Тухель: "Дві речі були на неналежному рівні: поле та арбітр"

Напередодні мюнхенська Баварія на власному полі зуміла зачепитись за нічию проти англійського Манчестер Сіті в матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, але цього не вистачило їй для продовження участі в турнірі.


Після завершення гри головний тренер "Рекордмайстера" Томас Тухель розповів про власні емоції від побаченого на полі.


"Ми забили їм двічі та загалом зіграли краще, аніж у Манчестері тиждень тому. Але нам у цілому не пощастило протягом усіх 180 хвилин цієї дуелі.


Я дуже задоволений обома іграми проти Манчестер Сіті й тим, як ми грали сьогодні. Ми грали на рівних із найкращою станом на сьогодні командою Європи.


Була різниця у впевненості в собі та формі. За кілька помилок, яких ми припустились біля власних воріт в обох матчах, нас покарали. Я не думаю, що рахунок відображає хід подій у протистоянні.


Сьогодні дві речі були на неналежному рівні: поле та арбітр. Я б поставив йому оцінку 6 балів, найгіршу з можливих. Від його першого й до останнього рішення. Я навіть не бачив фолу в моменті з пенальті, який він нам призначив.


Ми все ще знайомимось із командою. Я беру участь у всіх процесах у клубі та висловлю свою думку. Я не думаю, що ми будемо колись сваритись через це.

Але спочатку ми повинні отримати максимум від наявних у нас футболістів, перш ніж думати про підсилення", — заявив німецький фахівець.


Наступний матч мюнхенська Баварія зіграє в гостях у Майнца.