20 квітня 2023 00:00

"Інтер" втратив перемогу в матчі з "Бенфікою", але вийшов у півфінал ЛЧ

Фото - ua.depositphotos.com


Інтер після перемоги над Бенфікою у першій грі (2:0) підходив до матчу у нездоровій обстановці. Команда Сімоне Індзагі перебувала під шквалом критики після трьох домашніх поразок поспіль у Серії А.

У першій половині гри у відповідь команди встигли обмінятися голами. На 13-й хвилині плутанина в діях гравців Бенфіки призвела до небезпечної атаки Інтера, яка завершилася гарним голом Ніколо Барелли. Півзахисник одним фінтом прибрав двох захисників суперника, надіславши м'яч у верхній кут воріт Влаходімоса.


Бенфіка відповіла небезпечним ударом зі штрафного у виконанні Ґрімальдо. Голкіперу Інтера Андре Онану довелося вступати в гру, а за три хвилини випад господарів на ворота суперника завершився голом Лаутаро Мартінеса, який скасували через офсайд у чемпіона світу-2022.

Португальці на 38-й хвилині знайшли свій шанс біля чужих воріт. Фредрік Аурснес відгукнувся на подачу Рафи Сілви, переправивши м'яч у сітку воріт Інтера. Команди вирушили відпочивати за рахунку 1:1.


На другий тайм коуч Бенфіки Рогер Шмідт кинув у бій екс-гравця Шахтаря Давида Нереса. Вінгер виходив із настановою допомогти гостям забити ще один гол, але успіх цього вечора супроводжував Інтеру – Дімарко на 65-й хвилині прострілив у штрафний майданчик на Лаутаро, який цього разу забив чистий м'яч. Інтер знову повів у рахунку.

Бенфіці до фінального свистка треба було забивати тричі, але з кожною хвилиною шанси лісабонців на камбек танули у них на очах. На 77-й хвилині Корреа, що вийшов на заміну, збільшив перевагу господарів до двох м'ячів.

Останнє слово у цій зустрічі було за Бенфікою. На 86-й хвилині Антоніо Сілва провів гол престижу у ворота Інтера після подачі зі стандарту, а на 90+4 Муса допоміг гостям гідно завершити виступи в єврокубках.


Фінальний свисток зафіксував нічию з рахунком 3:3, яка подарує нам міланське дербі у півфіналі Ліги чемпіонів. Матчі відбудуться 9-10/16-17 травня.


“Інтер” (Мілан, Італія) – “Бенфіка” (Лісабон, Португалія) 3:3


Голи: Барелла 14, Лаутаро 65, Корреа 78 – Аурснес 38, Антоніо Сілва 86, Муса 90+5


Інтер: Онана – Дарміан, Ачербі, Бастоні (Д’Амброзіо 80) – Дюмфріс, Барелла (Чалханоглу 76), Брозович, Мхітарян, Дімарко (Госенс 80) – Лаутаро (Корреа 76), Джеко (Лукаку 76)


Бенфіка: Влаходімос – Жілберту (Нерес 46), Антоніо Сілва, Отаменді, Грімальдо – Флорентіну, Шикінью (Невес 80) – Рафа Сілва (Муса 80), Жоау Маріу (Шельдеруп 89), Аурснес – Рамуш (Гуедеш 74)


Попередження: Рафа Сілва 49, Муса 81, Нерес 90+5