17 квітня 2023 17:17
2

Журналіст: "Динамо" не спілкується з Цитаішвілі, не демонструє намагань повернути його до себе"

Коментатор Віктор Вацко в ефірі своєї авторської програми «Вацко on air» висловився про можливе повернення Георгія Цитаішвілі до «Динамо».


– Якщо чесно, я сам не розумію, чому «Динамо» не хоче повернути Цитаішвілі. Наскільки мені відомо, Гіо і минулого літа готовий був залишитися в «Динамо», але в клубі ніхто не проявив жодного інтересу до цього футболіста. Така ситуація виникає і зараз.


Що цікаво, у Цитаішвілі контракт з «Динамо» ще 1,5 року, до зими 2024-го року. В принципі, він може зараз з літа ще на рік поїхати грати у європейський клуб як іноземець (бо немає передумов, що ФІФА скасувала дозвіл легіонерам з українських клубів їхати в безкоштовну оренду в іноземні клуби) і вже наступного літа, коли залишиться 6 місяців до завершення його контракту, він має можливість підписувати попередній контракт з новим клубом. «Динамо» таким чином втрачає гравця безкоштовно.


Парадокс в тому, що «Динамо», наскільки мені відомо, жодним чином не спілкується з гравцем, не демонструє намагань повернути його до себе. Все це дуже дивно в контексті рівня Цитаішвілі та рівня тих гравців, які на цій позиції зараз є в команді.

Не згоден, зараз чемпіонат Польщі набагато сильніший за наш. А Цитайшвілі на фіг потрібен( він не надійний), будь-коли може злиняти.
а навіщо його повертати, якщго він навіть в 3 сортному польському чемпіонаті не зумів стати основним гравцем і пристойно забивати. Якщо є можливість, продати хоч за якісь гроші.