14 квітня 2023 14:11

Клопп: "Ліверпуль" не може купити 6 гравців по 100 млн. фунтів. Якщо дитина попросить "Феррарі" на Різдво, ви дасте відповідь, що це занадто дорого. Потрібно робити те, що можеш"

Юрген Клопп висловився про обмеження Ліверпуля на трансферному ринку.


Декілька днів тому з'явилася інформація про те, що «Ліверпуль» вибув із боротьби за півзахисника «Боруссії» Джуда Беллінгема.


– Мені нема чого сказати про це. Ми не висловлюємося про гравців, яких підпишемо чи не підпишемо. То чому я маю говорити про спекуляції такого роду? Мені нема чого сказати про це.


– «Ліверпуль» має обмеження на покупки?

– Ця відповідь однозначно не ставитиметься до Джуда Беллінгема.


Я ніколи не розумів, чому ми постійно говоримо про речі, які нам теоретично недоступні? Наприклад, влітку ми не можемо купити шість гравців по 100 млн. фунтів кожен.

Потрібно розуміти, що ми можеш зробити, скільки грошей є, а потім працювати з цим. Це наша робота. Ми не діти. Якщо запитати 5-річну дитину, що вона хоче на Різдво, а вона попросить «Феррарі», ви не скажете, що це гарна ідея. Ви відповісте, що це занадто дорого, і поясніть йому, що він не зможе керувати машиною. Якщо дитина все життя засмучуватиметься через те, що не отримала «Феррарі», це буде дуже сумне життя.


Потрібно працювати над тим, що ти можеш зробити, і це робити. Так я й працюю завжди.

Ми знаємо, що нам потрібно, розуміємо, що хочемо, і ми намагаємося зробити все можливе, щоб отримати це. Але є моменти, коли потрібно прийняти, що той чи інший крок нам недоступний. Тоді варто відійти убік та зайнятися іншими справами, – сказав головний тренер «Ліверпуля».