13 квітня 2023 20:15
1

ЗМІ: Білич невдовзі може очолити "Трабзонспор", хоча ним начебто цікавилась збірна України

Славен Білич незабаром може повернутися на тренерську лаву, з чинним чемпіоном Туреччини "Трабзонспором" тривають переговори.

Це підтвердив президент "Трабзонспора" Ертугрул Доган, який шукає наступника Абдулли Авчі.


«Ми розмовляли з Сердженом Ялцином, і він сказав нам, що на даний момент не хоче тренувати команду. Через менеджера ми також встановили контакт з Біличем. На даний момент ми досягли прогресу», — розповів Доган.


Авчі залишив тренерську лавку "Трабзонспора" на початку березня, і з тих пір Доган шукав йому наступника.

"Деякі тренери вимагали від нас шалені гроші. І навіть неможливо працювати з кимось, хто не хоче брати на себе відповідальність. І я знаю, що відбувається в головах у всіх уболівальників "Трабзонспора", вони всі хочуть, щоб ми знову виграли чемпіонський трофей", - додав Доган.


Turkish Sabah пише, що Білич готовий повернутися до Туреччини через вісім років після того, як очолював "Бешикташ", хоча нещодавно його згадували в контексті можливої роботи зі збірною України.


Після авантюри на тренерській лаві "Бешикташа", яка завершилася в 2015 році, колишній наставник збірної Хорватії тренував "Вест Хем", "Аль Іттіхад", "Вест Бромвіч Альбіон", "Пекін Гоань" і нарешті "Вотфорд", звідки його звільнили на початку березня. Наразі "Трабзонспор" посідає шосте місце в чемпіонаті Туреччини з 44-ма очками, що на 19 менше від лідера "Галатасарая".


Фото: ФК "Вотфорд"

Людина провалилася на останніх 6 чи 7 роботах після роботи зі збірною Хорватії і все одно знаходяться дурні, що продовжуть його наймати на дуже пристойні гроші. Чудеса тренерського ринку.