11 квітня 2023 12:14

Дружина Федеріко Вальверде: "Уявіть, коли на 14-му тижні вагітності вам кажуть, що ваша дитина не народиться"

Міна Боніно, дружина півзахисника "Реала" Федеріко Вальверде, відреагувала на звинувачення у свою сторону, що вона разом з чоловіком використовує ситуацію з вагітністю у конфлікті з гравцем "Вільярреала" Алексом Баеною.


"Уявіть, коли на 14-му тижні вагітності вам кажуть, що ваша дитина не народиться. Що у неї несумісна з життям трисомія, що ви можете перервати вагітність або дочекатися інвазивних тестів, результати яких займуть більше місяця…

Уявіть, що ви готові пояснити, що збираєтеся народити мертву дитину. Що одужання відбувається швидко і що через два-три місяці ви можете спробувати знову. Уявіть, що тим часом соцмережі висловлюють мені свої співчуття, тому що ходять чутки, що я втратила вагітність, коли ще навіть не знала, чи це є так.

З перших чисел січня по 10 лютого я лежу у своєму ліжку. Лежу кожен день, виношуючи дитину, не знаючи, чи зможе вона народитися. А тим часом життя триває. Уявіть собі мою голову і те, що довелося пережити. Що "подолавши" мені кажуть, що ми "користуємося" нещастям. Це розбиває моє серце, це правда. Слова болять більше, ніж будь-який удар, і я не готова до того, що мені доведеться переживати все це заново.

Ми ніколи не підбурювали до насильства. Мені шкода, що ви отримали погрози, які я також отримую, але це поза досяжністю моїх рук. Я ніколи детально не пояснювала, наскільки поганими були ці два місяці невизначеності. Я хочу мовчати, не хочу зупинятися на темі, але, будь ласка. Після всього, що ми пережили, той факт, що я повинна читати, що ми "користуємося нещастям", ранить мене.

Є Бог, який бачить все, який знає реальність. Ми спокійні, але вони відкривають рану, яка навіть не закрита, тому що поки дитина не народиться, у мене не буде душевного спокою. Є межі, які не варто переходити, не все дозволено у футболі. Не все справедливо в житті. Є межі. І межа досягає прямого болю, який хтось може заподіяти. Я передаю свій біль.

Сім'я завжди вище всього. І я завжди говорила, що футбол – це найменш важлива з найважливіших речей. Вагітність триває добре, і ми ніколи не скористаємося такою ситуацією. Дякуємо за розуміння", - написала Міна Боніно у Twitter.