9 квітня 2023 15:46

Мерсон - про "Челсі": "У них немає нiякоої гри, це просто 11 людей"

Колишній нападник збірної Англії та футбольний експерт Пол Мерсон висловився про слабкі результати «Челсі» у поточному сезоні англійської Прем'єр-ліги після поразки від «Вулверхемптону» (0:1) у матчі 30-го туру.


«Цього не може бути, це неймовірно. Вони знаходяться в одній із найгірших форм в історії футболу, враховуючи кількість талановитих гравців у їхній команді. Вони залучають визначних футболістів, які зіграли по 50 матчів за свої збірні, а не тих, хто ніколи не грав за свою країну.


Лемпард мав лише кілька днів, щоб попрацювати з ними, але жодної гри поки що немає. Ви дивіться матчі «Ман Сіті» та «Арсеналу» та бачите, що вони хочуть робити на полі. У випадку з "Челсі" там нічого немає. Це просто 11 людей.


Ніхто не відкривається, не змінюється позиціями, ніхто не біжить у вільні зони. На даний момент це тривожний час для них. Я не думаю, що це пов'язано з тренерами, це відповідальність гравців, які мають запитувати себе. Кілька років тому «Челсі» розривав команди на частини, а тепер вони приїжджають до «Вулверхемптона», і я навіть не здивований їхньою поразкою», — наводить слова Мерсона Sky Sports.