9 квітня 2023 10:29

Осімхен: "Я багатьом завдячую Гаттузо, але зі Спаллетті прогресував швидше"

Віктор Осімхен в інтерв'ю France Football розповів про свою роботу під керівництвом італійських фахівців Дженнаро Гаттузо та Лучано Спаллетті. Зоряний форвард «Наполі» подякував тренерам за суттєвий внесок у його розвиток та становлення.

«Я багатьом завдячую Дженнаро Гаттузо, тому що він працював над моєю мотивацією та підвищенням самооцінки, але зі Спаллетті я прогресував швидше завдяки роботі, виконаній за останні місяці.

Спаллетті завжди просив мене бути динаматом в обороні суперника. Було дано оцінку моєму бігу, дистанціям, на яких я повинен триматися від захисників суперника, і тому, як я маю реагувати на передачі від партнерів.

Є п'ять метрів, які я можу подолати швидше за інших, і я маю використовувати цей простір», – сказав Осімхен.


24-річний нігерійський футболіст за останні кілька сезонів став одним із найкращих нападників Європи, забивши 21 гол і віддавши п'ять результативних передач у 23 матчах Серії А.


Контракт Осімхена з «Наполі» розрахований до червня 2025 року, і він, ймовірно, стане однією з головних цілей для багатьох провідних європейських клубів у трансферне вікно. Президент клубу Ауреліо Де Лаурентіс відомий як жорсткий переговорник та запросить за 24-річного форварда понад €100 млн.