9 квітня 2023 09:12

Моурінью про Кассано: "У "Реалі" його пам'ятають за куртку, у "Ромі" він виграв Суперкубок, не вийшовши на поле. А я знаю, чого досяг я там. У нього можуть бути проблеми зі мною, у мене з ним - ні "

Жозе Моурінью дав відповідь на критичні зауваження Антоніо Кассано

Раніше колишній форвард «Роми» неодноразово давав негативну оцінку роботі португальського тренера у римському клубі, зокрема називаючи команду ганьбою італійського футболу.


«Кожна людина вільна критикувати, у кожного свої переваги. Але коли справа стосується таких людей як Антоніо, ситуація відрізняється.


Він веселиться, тоді як інші працюють серйозно. Коли він критикує «Рому» чи Моурінью, це не має значення, тому що він розважається.


Кассано грав за «Рому», «Інтер» та «Реал». У «Реалі» його пам'ятають через його куртку [на презентації після трансферу], у «Ромі» він виграв Суперкубок Італії, не взявши участі у матчі, а в «Інтері» він навіть Кубок Ломбардії не зміг взяти.


Я знаю, чого добився в «Інтері», «Реалі» та «Ромі» я. Кассано може мати проблеми зі мною, але в мене з ним – ні.


Я можу сказати йому тільки одне: обережно, Антоніо, тобі 40 років, а мені – 60. Іноді в житті з'являється Марко Лівая, і тоді стає важко», – сказав Моурінью після перемоги над «Торіно» (1:0).


Говорячи про Ліваю, тренер, ймовірно, мав на увазі гострий конфлікт між Кассано та хорватським форвардом у сезоні-2012/13, в якому Антоніо, як вважається, виграв.