7 квітня 2023 17:00

У керівництві "Челсі" заговорили про відставку Поттера ще у лютому після поразки "Тоттенхему". Тоді ж виникла кандидатура Лампарда

Співвласник «Челсі» Тодд Боелі разом зі спортивними директорами аристократів заговорили про необхідність зміни колишнього наставника команди Грема Поттера після поразки від «Тоттенгема» (0:2) у рамках 25-го туру АПЛ, інформує The Times.


Боелі разом з іншими керівниками були присутні на матчі, який відбувся 26 лютого. Одразу по завершенню гри розпочалися розмови про потенційну зміну тренера команди.

Особливих кандидатур на зміну Поттеру не знайшлося. Тому однією з ідей було призначити тимчасово виконуючого обов'язки тренера. Френк Лампард одразу був названий як потенційний кандидат на цю посаду.

Кандидатура Лампарда розроблялася близько двох тижнів. У той час Поттеру вдалося затриматися на посаді завдяки трьом перемогам та виходу у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Після звільнення Поттера, яке відбулося 2 квітня було розроблено перелік з низки тренерів, які потенційно можуть очолити «Челсі». Окрім Лампарда серед варіантів були: Юліан Нагельсманн, Луїс Енріке, Мауріціо Почеттіно та інші. Кандидатура 44-річного англійця здалася керівникам клубу ідеальним варіантом для тимчасової заміни.

Наступний свій матч «Челсі» зіграє проти «Вулвергемптона». Зустріч відбудеться у суботу, 8 квітня, о 17.00.