6 квітня 2023 18:32

Екс-форвард "Челсі" оголосив про завершення кар'єри в 26 років

Екс-форвард "Челсі" Іззі Браун оголосив про відхід зі спорту. У січні цього року Брауну виповнилося 26 років.


"Я справді не знаю з чого почати, хоча завжди думав, що коли-небудь доведеться це написати, просто не думав, що цей день настане так скоро. З величезним сумом і важким серцем повідомляю, що після довгого року боротьби після двох операцій на ахілловому сухожиллі мені довелося піти з професійного футболу. Щойно я навчився ходити, у мене в ногах завжди був м'яч. Я прожив мрію, яку більшість не може втілити в життя. За це я завжди буду безмежно вдячний.


Футбол не визначає мене як людину. Я батько, син, брат і друг, і після футболу я все одно залишуся таким. Я прожив свою мрію і спогади, які залишаться зі мною назавжди. Кожному клубу, в якому я грав, я дуже ціную, що ви вірили в мене і дали мені шанс займатися тим, що я люблю. Нарешті, я просто хочу сказати спасибі всім фанатам, які підтримували мене і співали моє ім'я, немає нічого кращого, ніж почути це. Ви для мене цілий світ, і завжди ним будете", - написав Браун в Twitter.


Нагадаємо, з 2013-го по 2021 роки форвард перебував у системі "Челсі". Він провів один матч за основну команду, та не відзначився результативними діями. На правах оренди Браун виступав за "Вітесс", "Хаддерсфілд", "Лідс", "Ротерхем" і "Лутон", Його останньою командою став "Престон".