6 квітня 2023 14:48

"Алекс – король жартів, він хоче мене вбити". Габріель Жезус розповів про дружбу зі Зінченком

Фото - ua.depositphotos.com


Нападник лондонського Арсеналу Габріель Жезус розповів про свого одноклубника українського захисника Олександра Зінченка, який відіграють величезну роль у нинішньому складі «канонірів».


Після переходу до Арсеналу з Манчестер Сіті Габріель Жезус та Олександр Зінченко тепер можуть виграти титул АПЛ у новому клубі. Футболісти відіграють важливу роль у поточному успіху «канонірів», які лідирують у чемпіонаті Англії.

Зінченко часто жартує над Жезусом ще з часів їхньої кар'єри за «городян». Вони часто дражнять один одного з приводу їхнього внеску в успіх Манчестер Сіті під керівництвом Хосепа Гвардіоли. У розмові з Footballers Lives на TikTok Жезус сказав:

«Я впевнений, що Алекс [Зінченко] – король жартів. Він просто весь час жартує з кимось. Якось він пожартував: «А я виграв чотири трофеї АПЛ, знаєш, а останній віддаю тобі».

Також Жезус додав, що Зінченко часто з гумором згадує матч останнього туру минулого сезону з Астон Віллою (3:2), після якого Манчестер Сіті став чемпіоном Англії, зробивши камбек, поступаючись 0:2.

«Він каже: «Минулого сезону, коли я вийшов проти Астон Вілли, ми програвали 0:2». Він вийшов і, чесно кажучи, трохи змінив гру, бо атакував і віддав результативну передачу».

За словами бразильського форварда, Зінченко часто жартує з Жезуса за кількістю завойованих чемпіонств.

«Він просто сказав: «Я подарував тобі трофей, одне чемпіонство, через мене у тебе їх чотири». Я сказав: «Слухай, добре, я згоден, але у чотирьох сезонах Прем'єр-лігах ти розпочав у старті лише 20 матчів». Він хоче мене вбити».

Після переходу до Арсеналу Зінченка розповів про свої близькі стосунки з бразильським партнером по команді та вказав на його роль у тому, щоб схилити українця до переходу до лондонського клубу.