3 квітня 2023 21:23

Мерсон про відставку Поттера: "Про позитивні моменти після поразок може говорити тренер "Брайтона", але не "Челсі". З "Віллою" ніби була його перша гра"

Пол Мерсон назвав звільнення Грема Поттера з «Челсі» неминучим


У неділю, 2 квітня, було оголошено, що Поттер залишає посаду головного тренера «Челсі». У суботу "сині" поступилися "Астон Віллі" з рахунком 0:2 у 29-му турі АПЛ. Команда йде на 11-му місці у турнірній таблиці, набравши 38 очок.

«Після поразки від «Астон Вілли» для Грема Поттера все було вирішено. Я великий шанувальник Поттера, але в суботу я навіть не витримав.

Він мав найкращий правий крайній захисник у світі, який грав на позиції правого центрального захисника. Люди говорять про бачення футболу, але, на мою думку, відкривши очі, ви повинні бачити здоровий глузд, а це означає, що ваші найкращі гравці повинні грати на своїх позиціях.


Граючи вдома з «Астон Вілла», «Челсі» мав взяти ініціативу у свої руки, але це ніби була перша гра Поттера як тренер [команди], і він ніколи раніше не бачив, як вони грають.


Звільнення мало статися – це «Челсі». Коли Поттер отримав роботу, він сказав, що після поразки було багато позитивних моментів. Можливо, таке доречно було б сказати в Брайтоні (колишній клуб Грема Поттера - Sports.ru), але коли Челсі програє вдома, позитивних моментів у цьому немає.

Після того, як «Челсі» програв «Астон Вілле», він знову почав говорити про позитивні моменти у грі. Боюся, що тренер Челсі просто не може так говорити», – написав колишній півзахисник Арсеналу в колонці для Sky Sports.