3 квітня 2023 18:32

МЮ переконав тен Хага, що Кейн – найкраще посилення позиції центрфорварду. Але Леві може відмовитися продавати Харрі через побоювання за імідж

Ерік тен Хаг зацікавлений у переході Харрі Кейна до «Манчестер Юнайтед».


Як повідомляє The Athletic, головного тренера манкуніанців зуміли переконати, що футболіст «Тоттенхема» буде найкращим вибором на позицію центрфорварда, яку «Юнайтед» прагне зміцнити влітку. Персонал «МЮ» довів нідерландцю, що Кейн – це не лише висока результативність та інші значущі статистичні показники, а й професіоналізм та сильний характер.


При цьому «МЮ» не хоче знову вплутуватися у тривалі переговори, як це було зі спробами минулого літа підписати хавбека «Барселони» Френкі де Йонга.


У клубі сподіваються, що виступ у Лізі чемпіонів та розвиток команди при тен Хазі стануть переконливими аргументами, але зазначається, що сам Кейн поки що зосереджений на поточному сезоні і надалі не виключає різних варіантів, зокрема підписання зі «шпорами» нового контракту.


Для глави «Тоттенхема» Деніела Леві, який так і не встановив ціну на кращого бомбардира в історії клубу, продаж лідера може стати сильним ударом по іміджу на фоні проблем з тренерами та спортивним директором Фабіо Паратічі. Деякі добре поінформовані люди вважають, що президент взагалі не збирається відпускати Кейна, які гроші йому не запропонували б.