1 квітня 2023 17:50

Клопп: "Після 1:3 ми просто дивилися, як "МанСіті" робить все, що хоче. Пощастило, що вони були не в злісному настрої"

Юрген Клопп обурений помилками «Ліверпуля» у матчі 29-го туру АПЛ із «Ман Сіті» (1:4).


«Думаю, у першому таймі ми побачили те, що очікували. «Ман Сіті» домінував, а ми діяли організовано та створювали моменти. Ми були у грі та створили їм проблеми, забили чудовий гол. Ще один очевидний момент ми створили після контратаки. Ним можна було скористатися краще.


Отже, 1:1 на перерву. Ми можемо показати хлопцям, що робити, де оборонятися уважніше, бо зрозуміло, які зони є ключовими для Ман Сіті. Якщо ми погано граємо в опорній зоні, отримуємо справжню проблему. Якщо ми погано обороняємось проти Гюндогана та де Брюйне, то тоді неможливо щось зробити.

Ми пропустили перший [після перерви] гол, коли не було навіть спроби вступити у відбір. Потім ми сідаємо надто глибоко, вони проводять контратаку. Відмінно зіграно, 2:1.

3:1 – у нас дуже перевантажено один фланг. Потрібно було здійснити відбір, але ми навіть не намагаємося це зробити. Такого не має відбуватися. Але це відбувається і після цього... Вау! Ми просто дивилися, як Ман Сіті робить все, що хоче. Нам пощастило, що вони були не в злісному настрої.

Виходячи з усього цього, про гру не можна сказати нічого доброго. На жаль, з цього матчу ми маємо здобути урок про те, яких помилок ми не маємо права допускати. Ми не можемо не боротися за підбір у ключових зонах, ми не можемо грати так відкрито. А тепер я стою тут, і я мушу якось це пояснити, але я не можу це пояснити.


Я не можу змінити це тут і зараз. Можу просто розказати, що побачив. Ми поговоримо про це завтра. Таке трапляється дуже часто», – сказав Клопп в інтерв'ю BT Sport.