1 квітня 2023 17:16

Гвардіола про 4:1 із "Ліверпулем": "Сіті" грав ідеально. Один із найкращих виступів за останні сім років"

Пеп Гвардіола прокоментував перемогу "Манчестер Сіті" над "Ліверпулем".


"Городяни" виграли матч 29-го туру АПЛ з рахунком 4:1.


«З першої по 93 хвилину ми грали ідеально – незважаючи на те, що пропустили гол, ми грали дуже добре. Вони [«Ліверпуль»] завжди небезпечні при переході з оборони в атаку, але ми грали справді добре. Один із найкращих виступів за останні сім років.

Гравці знали, що ми добре граємо. Поступаючись в один гол, ми продовжували це робити, трохи поговорили у перерві, і нам пощастило забити другий гол. Але потім за рахунку 2:1 гра була стабільною».


Про Гриліша


«Я думаю, що цього сезону ми бачимо саме того Джека, який, як ми думали, може нам допомогти. Він врятував нас від пропущеного другого голу - у Мо Салаха був шанс, і Джек нам допоміг. Ріяд [Марез] теж зіграв виключно, я не можу сказати, що один гравець був кращим за іншого, всі вони зіграли виключно».


Про Альвареса


«Не лише гол, а й участь у другому та третьому [голах]. Він розумно поводився з м'ячем, він винятковий гравець. Клуб вчинив чудово, підписавши його. Він став чемпіоном світу поряд з Ліонелем Мессі, тому що в ньому є щось», – сказав головний тренер «Манчестер Сіті».