31 березня 2023 19:12

Ще на 20 років: Екс-тренер "Динамо" заявив, що Путін підняв Росію "на такий рівень, що це не дає спокою Заходу"

Колишній головний тренер київського "Динамо" та московського ЦСКА Валерій Газзаєв висловив своє захоплення російським диктатором Володимиром Путіним. Екс-наставник національної збірної країни-агресора зазначив, що ватажок Кремля одразу показав себе "впевненим та відповідальним лідером".


Про це Газзаєв заявив в інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Матч ТБ". Як аргумент на користь своїх слів він розповів про те, що за 22 роки правління Путіна люди в Росії нібито стали жити краще, а диктатор підняв країну на високий рівень. Фахівець запропонував, аби президент РФ керував ще 20 років.

"Коли Володимир Путін став виконувати обов'язки президента Росії, було очевидно, що це сильний, вольовий, впевнений і відповідальний лідер. Людина слова. Ми бачимо, яку країну вона прийняла і в якій живемо зараз. Думаю, ось така людина і потрібна Росії. За 25 років багато що змінилося – завдяки президенту нашої країни Володимиру Путіну. Бачимо очевидні успіхи Росії, її перспективи розвитку на найближчі роки. Якщо ми за 20 років підняли країну на такий рівень, як зараз, то що буде ще через 20 років?" - Сказав Газзаєв.


Він зазначив, що "успіхи" Росії не дають спокою західним країнам. "Захід буквально за все оголошує санкції і тим самим проводить політику стримування. У нас був вибір – у якій країні жити. У якій тебе шкодували і над якою посміювалися? Чи в тій, де тебе поважають та побоюються? Вважаю, вибір очевидний", – резюмував екс-тренер "Динамо".