31 березня 2023 17:42

МЮ повідомив Грінвуду, що не допустить його до тренувань до кінця сезону. Внутрішнє розслідування звинувачень у зґвалтуванні навряд чи завершиться до літа

"Манчестер Юнайтед" не допустить Мейсона Грінвуда до тренувань до кінця сезону.


Раніше з Грінвуда зняли звинувачення у спробі зґвалтування та завдання тілесних ушкоджень своїй колишній дівчині Геррієт Робсон. Однак у клубі заявили, що мають намір провести власне розслідування.


21-річному півзахиснику повідомили, що повернутися до тренувань із клубом він зможе не раніше наступного сезону, а внутрішнє розслідування навряд чи завершиться до літа.


Зазначається, що в останні тижні Грінвуд провів ґрунтовні переговори з керівництвом «Юнайтед», під час яких гравець наголосив на своєму бажанні повернутися якнайшвидше, а також залишитися в клубі, з яким у нього контракт до 2025 року.


Однак у «МЮ» не збираються поспішати з ухваленням рішення та продовжують ретельно вивчати обставини його арешту та поведінку гравця за межами поля.


У клубі розуміють, що ухвалення спірного рішення може вплинути на результати команди у фінальній частині сезону, і не хочуть ризикувати.