31 березня 2023 13:08

Лукашенко заявив, що в Білорусь планує вторгнутись НАТО

Фото - ua.depositphotos.com


Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у посланні білоруському народу заявив, що країни НАТО готуються до вторгнення на білоруську територію.


Джерело: Лукашенко у посланні білоруському народу та національним зборам.


Пряма мова Лукашенка: "Повірте на слово, я вас ніколи не обманював. Вони (країни НАТО – ред.) готуються вторгнутися на територію Білорусі для знищення нашої країни".


Деталі: Білоруський диктатор пояснив своє твердження тим, що сьогодні, за його словами, прискореними темпами йде перекидання військ НАТО у східному напрямку.


За його оцінками угруповання блоку лише в Польщі та країнах Балтії налічує понад 21 тисячу військовослужбовців, 250 танків, майже 500 бронемашин, близько 150 літаків і вертольотів. "І вся ця армада демонстративно тренується біля кордонів Білорусі та Росії", - поскаржився Лукашенко.


Крім того, Лукашенко почав лякати, що на Заході також формують полки та легіони, щоб здійснити переворот в країні. Однак він не розповів деталей. "Прийде час, я вам розповім про це все. Сьогодні не час, триває копітка закрита робота", - підсумував Лукашенко.