31 березня 2023 12:03

"Вони надіслали мені контракт": колишній півзахисник "Динамо" згадав зірваний трансфер до європейського клубу

Екс-футболіст Дніпра, Динамо та інших клубів УПЛ Валерій Федорчук розповів, що після фіналу Ліги Європи з дніпрянами у 2015 році йому надійшла пропозиція від європейського клубу.


Валерій Федорчук, який у березні цього року завершив кар'єру, розповів, що у 2015 році після фіналу Ліги Європи з Дніпром на нього з офіційною пропозицією вийшов польський Лех.


«Офіційна пропозиція була від клубу Лех Познань. На той момент я мав півроку контракту з Дніпром. Я й сам хотів пограти у європейському клубі. Вони навіть надіслали мені контракт, але далі справа не пішла».


Екс-футболіст згадав, що після того, як він все ж таки залишився в Дніпрі, він отримав важку травму і виявився непотрібним українському клубу.


«Ми розпочали новий сезон, і на одному з тренувань Андеросон Піко у боротьбі впав мені на ногу. У мене трапився рецидив травми хрестоподібних зв'язок коліна. Ми розмовляли з Дніпром про продовження контракту, але після цього моя історія у клубі закінчилася», – розповів Федорчук в інтерв'ю прес-службі Руху.


Нагадаємо, що Федорчук був гравцем Дніпра з 2010 до 2016 року. Загалом за команду він провів 45 матчів, у яких забив один гол.


У фіналі Ліги Європи сезону 2014/15 Дніпро поступився Севільї (2:3). Федорчук у тій грі провів на полі 68 хвилин.