31 березня 2023 11:55

Теммі Абрахам: "Моурінью - справжній бос, легенда та лідер. Він може проникнути у вашу голову"

Нападник "Роми" Теммі Абрахам висловився про головного тренера римлян Жозе Моурінью.


- Жозе - легенда, я його обожнюю. Він той, кого ми називаємо справжнім босом. Моурінью - лідер. Коли він говорить, ви слухаєте його. Він знає, як керувати своїми гравцями, він один з найкращих у світі в цьому.


Жозе знає, як спрямувати вас, як дійсно проникнути у вашу голову. Навіть якщо ви робите чудову роботу, він все одно намагатиметься змусити вас зробити більше. Він ніколи не задовольняється, він завжди хоче більшого.


Перед півфіналом Ліги Конференцій проти "Лестера" ми зіграли матч чемпіонату, і я думав, що у мене все добре. Я був сповнений впевненості, але наступного дня Жозе викликав мене до кімнати для нарад. Ми грали з "Лестером" через два дні, не було часу на відновлення.


Моурінью сказав мені: "Теммі, думаю, що ти був недостатньо хорошим. Ти можеш більше. Ніяких проблем". Але ж я думав, що грав досить добре! Коли він говорить, я завжди слухаю і дотримуюся його порад.


Жозе сказав мені, що, на його думку, я недостатньо забиваю головою, особливо з кутових. Божевілля полягає в тому, що через два дні у грі з "Лестером" я забив гол головою з кутового!


Пам'ятаю, як я намагався зрозуміти, як йому вдалося змусити мене це зробити. Це було справді божевілля. Він говорив про це за два дні до цього, а потім я забив головою, - цитує Абрахама ТМW, посилаючись на FourFourTwo.