31 березня 2023 09:57

"Я пообіцяв фанам не стежити за гравцями": Ребров згадав Ярмоленка та збірну України напередодні матчу "Аль-Айна"

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров напередодні матчу 21 туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів з лідером змагань Аль-Ахлі Дубай поспілкувався з журналістами.


Сергій Ребров зазначив, що гравці були трохи засмучені результатом останнього матчу з Аль-Насром (0:1), проте зараз мають зосередитись на важливому поєдинку проти лідера Ліги ОАЕ – Аль-Ахлі Дубай.


Також український фахівець додав, що завжди складно грати матчі після довгої перерви, яка була пов'язана з іграми національних збірних.


«Нелегко грати офіційні матчі після довгої перерви та довгих поїздок Коджо Лаби та Андрія Ярмоленка. Але добре те, що всі гравці збірних повернулися до команди без жодних травм, за винятком Кайо Канедо, який отримав травму в останній грі збірної ОАЕ».


За словами Реброва, рішення про включення Ярмоленка до заявки на найближчу гру буде ухвалено найближчим часом, але зазначив, що вінгер тренувався у розташуванні збірної України, тому сподівається на його повернення до складу команди.


«Щодо Ярмоленка, який давно не тренувався з командою, ми ухвалимо рішення включити його до списку на наступний матч протягом найближчих двох днів, тим більше, що він останній тиждень тренувався зі збірною України. Сподіваюся, він буде у необхідній готовності».


На закінчення тренер Аль-Айна заявив, що гравці вийдуть на поле без будь-якої напруги та з необхідним ступенем концентрації, і що вони правильно застосовуватимуть план гри в матчі з Аль-Ахлі Дубай.

«Я також пообіцяв фанам не стежити за гравцями і не дивитися, що відбувається в соціальних мережах, а лише зосередитись на інтересах команди та роботі, яка від них вимагається у день матчу», – цитує Реброва клубна прес-служба.


Матч Аль-Айн – Аль-Ахлі Дубай відбудеться першого квітня та розпочнеться о 21:00 за київським часом.


Цей поєдинок дуже важливий для Аль-Айна у контексті боротьби за чемпіонський титул. Аль-Ахлі зараз посідає перше місце у турнірній таблиці першості та має п'ять очок переваги над командою Реброва за шість турів до фінішу сезону.