30 березня 2023 12:00

Анчелотті та Лунін: в Іспанії назвали матч, через який гравець вирішив піти з "Реала" і повідомили про його варіанти

Головний тренер Реала Карло Анчелотті хоче замість Андрія Луніна бачити іншого голкіпера другим номером команди. Це і стало одним із чинників низької довіри до українця.


Головний тренер Реала Карло Анчелотті просив у керівництва клубу придбати іншого голкіпера на заміну Тібо Куртуа. Однак менеджмент не захотів витрачатися, і тренер змушений був працювати з Андрієм Луніним.

Оскільки контракт Анчелотті з клубом спливає наприкінці наступного сезону, і поки невідомо, чи він залишиться наставником команди після завершення поточної кампанії, менеджмент уже не особливо погодить з ним трансферні плани.

Лунін не зміг переконати тренера своєю грою у матчах клубного чемпіонату світу (2 матчі, чотири пропущені голи), а також кубковому поєдинку проти Касереньйо (0:1) у 1/16 фіналу.

Як повідомляє видання Relevo, точкою кипіння для Луніна стало рішення Анчелотті не випускати його на виїзний матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Вільярреала (2:3). Українець сподівався стабільно отримувати ігровий час у цьому турнірі.

За інформацією джерела, українця поважають у керівництві клубу і всередині команди, і сам він не проти залишитися в Мадриді. Однак обмежена кількість ігрового часу може штовхнути його прийняти ті неофіційні пропозиції, які він уже має на руках.

Цього сезону Лунін провів за команду 11 матчів, у яких пропустив дев'ять голів. Чотири поєдинки голкіпер провів без пропущених м'ячів.

Контракт із «вершковими» у 24-річного воротаря розрахований до кінця наступного сезону, а Трансфермаркт оцінює його у п'ять мільйонів євро.