30 березня 2023 09:54

"Збірна України перебуває у якійсь перехідній фазі": екс-гравець "Динамо" не вірить у вихід команди на Євро-2024

Екс-хавбек Динамо та національної збірної України висловився про перспективи синьо-жовтих у кваліфікації на Євро-2024. Експерт вважає, що команда зараз має багато проблем.


Екс-хавбек Динамо та збірної України Дмитро Михайленко вважає, що зараз у головній команді країни відбувається зміна поколінь, що не сприятиме стабільності у результатах.

«Наразі збірна України перебуває у якійсь перехідній фазі, йде зміна поколінь. Політична та військова ситуація теж не сприяє тому, щоб збірна показувала якусь стабільну гру. Тут усі чинники відіграють свою роль».

Також експерт акцентував увагу на складній логістиці, а також на непростому психологічному стані футболістів у зв'язку з війною в країні.

«Коли гравці багато їздять і довго не бувають удома, це також накладає певний відбиток. Плюс, психологічний стан хлопців не є оптимальним».


Михайленко вважає, що для збірної України, враховуючи сказане вище, а також наявність у відбірковій групі топових конкурентів, буде проблематично вийти на чемпіонат Європи.

«Цей ігровий цикл буде дуже важким, з урахуванням сили Англії та Італії. Досягти результату за таких обставин у цьому відбірному циклі буде дуже важко», – заявив Михайленко у коментарі FanDay.net.

Зазначимо, що Михайленко виступав за «Динамо» з 1994 по 2001 роки. За команду він провів 174 матчі, у яких забив 21 гол. Також в активі екс-футболіста 23 матчі та два голи за збірну України.


Фото - СК "Днiпро-1"