29 березня 2023 23:34

У контракті Дзаньоло прописані бонуси на 15 млн євро – за виступи в єврокубках, турніри збірних та "Золотий м'яч". Імовірність їх отримання – 10%

Глава «Галатасараю» розкрив подробиці угоди щодо Ніколо Дзаньоло.


Півзахисник перейшов у турецький клуб із «Роми» цієї зими. Контракт Дзаньоло розрахований на 5 років.


За словами Ердена Тимура, зарплата Дзаньоло складе 3 млн. євро на рік. Ще 15 мільйонів євро передбачено як бонуси.


«Ми платитимемо по 3 мільйони на рік протягом 5 років. Бонуси – 1 мільйон євро, якщо «Галатасарай» двічі вийде до плей-офф Ліги чемпіонів, ще 1 мільйон євро за вихід до чвертьфіналу, мільйон євро за півфінал тощо. 526 тисяч євро, якщо він гратиме за збірну і вийде до півфіналу [міжнародного турніру], 1 мільйон євро, якщо він зіграє у фіналі, та 1 мільйон євро, якщо він отримає золотий м'яч. Імовірність отримання бонусів становить близько 10 відсотків, у сумі вони становитимуть 15 млн євро», – сказав Тимур в ефірі TV100.


За інформацією CNN Turk, за вихід «Галатасарая» до плей-офф Ліги чемпіонів за умови, що Дзаньоло зіграє щонайменше у половині матчів турніру, передбачено 526 тисяч євро. Якщо це відбудеться двічі, бонус збільшиться до 1 млн євро. За вихід до 1/4 фіналу передбачено бонус у розмірі 1 млн євро, за півфінал – 1,6 млн євро (3 млн, якщо це відбудеться двічі). За перемогу в Лізі чемпіонів Дзаньоло додатково отримає 1,5 млн. євро. За підсумками виступу в Лізі Європи бонуси передбачені лише за вихід до півфіналу (1 млн євро) та перемогу у турнірі (1,5 млн євро).


За перемогу в Кубку Туреччини передбачено бонус у розмірі 789 тисяч євро. Також у контракті прописані бонуси за виступ у складі збірної Італії (526 тис. євро за вихід у півфінал великого турніру та 1 млн євро – за вихід у фінал). Якщо Дзаньоло отримає «Золотий м'яч», також передбачена бонусна виплата.