29 березня 2023 16:00

Екс-президент Аргентини про Мессі: "Те, чого він досяг, не вдавалося нікому в історії футболу. Але на ЧС команда не змирилася з тим, що залежить від нього, всі взяли на себе відповідальність"

Колишній президент Аргентини висловився про перемогу національної команди на чемпіонаті світу.

«Те, що сталося в Катарі – це божественне послання. Я прожив 30 найкращих днів у своєму житті, спостерігаючи все це поблизу. Це людяна команда зі здоровим тренерським штабом. Вони надають значення психічному здоров'ю, не токсичні.


І, крім того, лідер – Мессі – найкращий в історії людства, футболу. Хлопець відпочивав днями у Рівері, він випромінював спокій. Але на чемпіонаті світу команда не змирилася із тим, що залежить від нього, всі взяли на себе відповідальність за перемогу. Усі страждали, усі перемагали. Це зміна епох, це ще одна риса Аргентини: команда вища за лідера.

Те, що він зробив, чого він домігся, не вдавалося нікому в історії світового футболу... Гідний переможець, гідний переможений, сімейний чоловік. Його життя – це його дружина, його діти, з ним ніколи не виникає проблем, конфліктів», – сказав Маурісіо Макрі.