28 березня 2023 22:45

"Винні ви, трактористи". Леоненко різко став на захист хавбека збірної України та дав йому пораду

Легенда Динамо Віктор Леоненко вважає, що неготовність Михайла Мудрика вирішувати спортивні завдання Челсі є проблемою виключно самих синіх.


Віктор Леоненко відповів на статтю англійської преси про те, що Михайло Мудрик ще «сирий» для рівня Челсі.


«Я вже стомився відповідати. Мудрик виглядає сирим... А хто винен, що купували його за 70+30? Мудрик, Рінат Леонідович [Ахметов], Палкін, Срна? Винні ви, ви ж трактористи. Футболіст прийшов і не може показувати. А що він тут показував? Він і тут навіть не встиг проявити себе».

Експерт вважає, що поки що практично всі покупки лондонців цього сезону не виправдовують себе.

«Шахтарю треба сказати спасибі, що продали за такі гроші, а там уже справа футболіста, якщо він проявляє себе, то добре, якщо ні – значить Челсі мучитиметься і чекатиме. Він що там один? 600 [мільйонів] витратили і самі знаєте де вони йдуть».

Леоненко радить Мудрику абстрагуватися від зовнішнього шуму навколо своєї персони та працювати. Так він матиме шанси на успіх.

«Шева ж написав, що треба зачекати. Подумаєш – понад півмільярда викинули. Так що Мудрик тут ні до чого. Винні ті, хто купує. Йому яка різниця? Якщо він слабкий, то звертатиме увагу, якщо ні – то нехай продовжує тренуватися», – заявив експерт у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що Мудрик після трансферу з Шахтаря до Челсі у січні цього року за 70+30 мільйонів євро провів за команду сім матчів, у яких віддав одну результативну передачу.


Фото - ТК "Футбол 1/2/3"