27 березня 2023 18:22

Ігор ЦИГАНИК: "Я не побачив в очах футболістів збірної мотивації, яка б дозволила досягнути потрібного результату"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" висловив свою думку, щодо виправдань невдалої гри футболістів втомою.


"Мені набридло читати пояснення наших футболістів, про "Ми довго добиралися. Нам дуже складно. Ми не відновилися". Ви розумієте, що ви говорите? Ви усвідомлюєте це? Чи ви хочете це пояснити тим людям, які живуть в Україні безвиїздно з 24-го лютого 2022 року? Вам важко? І коли це лунає, для мене це образа. Я розумію, що для вас це може бути пояснення вашої неготовності. Ви усвідомлюєте в якому світі ви живете? Ви усвідомлюєте в яких умовах ви живете? Те що відбувається зараз в Україні має бути мотивацією для кожного з вас, перестрибнути вище голови. І ніяких виправдань тут бути не може. Не може бути втоми. Ми всі з 24-го лютого 2022 року не повинні відчувати ніякої втоми. Ми можемо її відчувати після перемоги.


Я не побачив в очах футболістів збірної мотивації, яка б дозволила досягнути потрібного результату. Ось це мене ображає. На вас дивиться вся країна. Можливо хтось весь час чекав цей поєдинок, щоб отримати насолоду. Щоб отримати якийсь спокій, щоб зрозуміти, що все що відбувається, воно не даремно. І говорити, що нам важко їхати - це не може бути жодним виправданням. Футболісти перебувають в кращих умовах, ніж інші громадяни України. Я не хочу цього більше чути. Якщо ви не можете компенсувати свої певні логістичні негаразди своєю самовідданістю, тоді подумайте чи правильно ви це робите. У нас йде війна і ми в цій війні всі живемо".