27 березня 2023 08:16

Харрі КЕЙН: "Ми мали переконатися, що обіграємо Україну"

Фото - ua.depositphotos.com


Форвард збірної Англії з футболу Гаррі Кейн прокоментував перемоги команди у матчах відбірного етапу Євро-2024 у групі С проти України та Італії:


«Це був справді особливий тиждень. Очевидно, що все почалося в Італії з того рекордного голу та перемоги. Це була чарівна ніч. Потім ми повернулися до реальності і мали переконатися, що обіграємо Україну. Так і сталося, ми виграли, і це поставило нас у відмінне становище у кваліфікації. Це був просто ідеальний тиждень.


Останні кілька днів були божевільними. Мій батько та брат були в Неаполі. На «Уемблі» були моя дружина і діти, і ці спогади назавжди залишаться зі мною.


Я пишаюся хлопцями, вони залишаються зосередженими і виконують свою роботу.


Це свідчить, яка ми команда. Ми всі були розчаровані після чемпіонату світу, але ознака гарної команди – повернутися та показати менталітет команди.


У «Тоттенгемі» багато чого відбувається, але мені дуже сподобався цей тиждень з Англією, це найголовніше, і тепер настав час повернутися до мого клубу».


23 березня Англія з рахунком 2:1 обіграла Італію в Неаполі, а вчора, 26 березня, «три леви» виграли в України – 2:0. За ці два поєдинки Кейн забив два голи.