26 березня 2023 13:21

Андрій ШЕВЧЕНКО: "Англія сильна, але Україна готова показати, що собою представляє"

Колишній тренер та гравець збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від матчу проти Англії у відборі Євро-2024.


«Футбол досі залишається спортом номер один в Україні. Він допомагає людям справлятися з тим, через що вони проходять. Чемпіонат проводять, кілька команд вийшли в єврокубки, це дуже допомогло.

Англія надзвичайно підтримувала нас протягом останнього року. Вони продемонстрували солідарність і доброту. Думаю, атмосфера буде дуже емоційною і теплою для українських уболівальників і команди. Всі від уряду Великої Британії до громадянського суспільства нам показали велику підтримку з початку війни.


Йду на матч, це, безсумнівно, буде великий день для наших націй. У мене був шок у перший день війни, мені було неможливо повірити, що це відбувається насправді. Після того, як російські війська пішли з Бучі, я теж був у шоці, побачивши жахи війни, злочини, стільки страшних моментів ми пережили з лютого минулого року.

Англія сильна, але наша команда готова показати, що собою представляє. Це, безсумнівно, буде особливий день. Немає хороших чи поганих моментів для зустрічі з Англією, оскільки вони дуже сильні, незважаючи ні на що. Але нашим гравцям не потрібна додаткова мотивація. Вони знають, чому будуть на полі», - сказав Шевченко.


Матч почнеться о 19.00.