25 березня 2023 23:47

У шорт-листі "Інтера" на заміну Шкриньяру – турок, іспанець і француз

Міланський "Інтер" влітку залишиться без основного центрдефа Мілана Шкріньяра, який вільним агентом поїде до ПСЖ – і "неро-адзуррі" вже склали шорт-лист кандидатів на заміну словаку, повідомляє La Gazzetta dello Sport. У ньому немає молодого захисника "Аталанти" Джорджо Скальвіні, проте саме з Бергамо "Інтер" планує переманити турецького центрдефа Меріха Демірала – сума трансферу Демірала може перевищити 20 мільйонів євро.


Теоретично, Меріх міг переїхати в Мілан і в зимове трансферне вікно, яке завершилося, проте клуби не узгодили суму трансферу і графік платежів. Проте "Інтер" уже домовився з "Аталантою", і завадити Деміралу влітку приміряти футболку "неро-адзуррі" може хіба що англійський "Ноттінгем Форест" – якщо "лісники", звісно, залишаться в АПЛ.


Немає в шорт-листі й захисника "Штутгарта" Константіноса Мавропаноса – про інтерес до нього також писала італійська преса, однак грецький центрдеф, вочевидь, залишиться в Бундеслізі. Однак у "Інтера" на прикметі є ще два кандидати-легіонери – захисник "Атлетіка" Іньїго Мартінес планував влітку виїхати з Більбао вільним агентом до "Барселони", однак міланський клуб може запропонувати досвідченому іспанцеві кращі умови. А третьою опцією "Інтера" є 20-річний Умар Суле з "Ред Булл Зальцбург" і молодіжної збірної Франції – якщо не вийде з Деміралом і Мартінесом. Ціна в 15 мільйонів євро навряд чи буде критичною для "Інтера", тим паче, в переговорному процесі її можна і зменшити.