25 березня 2023 10:00

Пітер КРАУЧ: "Я завжди був фанатом Ярмоленка, але саме Мудрик зараз хвилює у збірній України"

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній гравець «Ліверпуля», «Тоттенхема», збірної Англії та амбасадор БК Paddy Power Пітер Крауч проаналізував майбутню зустріч кваліфікації до Євро-2024 Англія – Україна.


- Що я знаходжу найдивовижнішим у тому, що Кейн побив рекорд збірної Англії за кількістю голів, то це те, що він зробив це і все ще перебуває на піку своїх можливостей.

Часто, коли ви бачите, як б’ють рекорди, як це зробив він, це гравець, який то тут, то там грає, забиваючи голи час від часу і долаючи межу, коли йому 34 або 35 років. Але зробити це в його віці – йому все ще всього 29 – означає, що в нього ще може бути ще чотири або п’ять років, щоб грати за Англію.

Мені дуже сподобався виступ збірної Англії проти Італії – я не завжди міг сказати про це багато років.

Раніше за Англією іноді було важко спостерігати, але у нас є справді добрі, молоді, захоплюючі гравці, і ми справді домінували над Італією у першому таймі. Англія не може відірвати очей від м’яча через результат, коли вони зіграють з Україною на «Вемблі», і я не думаю, що вони це зроблять.

Це важлива гра, і ви не хочете занадто сильно щось міняти, але ви матимете можливість подивитися, що можуть запропонувати деякі інші гравці.

Я хотів би, щоб Джеймс Маддісон зіграв у неділю. Він один із тих гравців, які дуже талановиті, але у яких просто немає можливості грати за Англію – на думку спадає Метью Ле Тісьє, як для прикладу. У Маддісона так багато природних здібностей, і було б чудово побачити, як він виграє.

Я не думаю, що будуть глобальні зміни, оскільки це важлива гра, і Гарет Саутгейт спочатку захоче подбати про результат. В Україні теж є дуже добрі гравці, деякі з них у Прем’єр-лізі або з досвідом тут, і я кілька разів грав проти них, і вони завжди були дуже гарною командою. Але Англія повинна перемогти вдома, і Гаррі Кейн, мабуть, буде у протоколі, якщо вони це зроблять.

Букайо Сака також був у неймовірній формі останнім часом і має створити проблеми для оборони України у неділю. Ми могли б бути гострішими проти Італії у першому таймі, але я думав, що є так багато плюсів, особливо проти такої команди, як вони, яка завжди була для нас жорсткою.

Вони справді увійшли до гри у другому таймі, і ми спробували вибухнути, коли Люка Шоу видалили. Тим не менш, у міжнародному футболі завжди будуть моменти, коли ви зазнаватимете тиск, особливо проти топ-команд.

ІТ ударів у ствір Б. Сака більше 0,5


В Україні теж є добрі гравці – я завжди був фанатом Ярмоленка – але саме Мудрик хвилює вас зараз у їхній команді. У нього не найлегший старт у «Челсі», але іноді зміна обстановки у національній команді може допомогти. Я був у такій ситуації раніше, і гра з іншими гравцями може допомогти вам у цьому.

ІТ ударів у ствір М. Мудрика більше 0,5


Він також хотів би показати фанатам в Англії, на що він здатний, тож я бачу, що він несе для них загрозу.

Гаррі Магвайр був чудовим на чемпіонаті світу, ніколи не підводив Гарета Саутгейта, а коли тренер довіряє гравцю, можна викинути клубну форму з вікна.

Україна загрожуватиме попереду, оскільки у них є кілька хороших атакуючих гравців, і я міг бачити, як вони заробляють кілька штрафних ударів від центральних захисників Англії.