25 березня 2023 09:42

"Реал" має намір залишити у себе таланта "Шахтаря": сторонам доведеться провести торг за футболіста

Правий захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас, який нині виступає за другу команду Реала на правах оренди, близький до того, щоб залишитися в мадридському клубі на постійній основі.


19-річний правий захисник Вінісіус Тобіас залишиться в Реалі, незважаючи на майбутнє головного тренера «вершкових» Карло Анчелотті наступного сезону.

Менеджмент мадридців має намір викупити у Шахтаря контракт Тобіаса. У бразильці бачать великий потенціал та якості, які можуть допомогти йому вирости у топового гравця. Про це повідомляє видання Defensa Central.

За інформацією джерела, гірники хочуть отримати за футболіста 18 мільйонів євро. Реал намагається знизити цю суму до восьми мільйонів євро, а також прописати в угоді ще десять мільйонів як можливі бонуси.


Нагадаємо, що Тобіас перейшов до Шахтаря у січні минулого року з Інтернасьоналю за шість мільйонів євро. Через початок повномасштабної війни Росії проти України захисник так і не зіграв жодного офіційного матчу за донецький клуб.

У квітні 2022 року бразилець пішов в оренду до Реалу, скориставшись правилом ФАФА, що дозволяє призупиняти контракти з українськими клубами. За юнацькі команди Реала футболіст провів сумарно 35 матчів, у яких зробив чотири гольові передачі.

Орендна угода гравця з Реалом закінчується після закінчення поточного сезону. Контракт із Шахтарем у Тобіаса розрахований до літа 2026 року. Трансфермаркт оцінює гравця у три мільйони євро.


Фото - ФК "Шахтар"