25 березня 2023 09:17

Ігор ЦИГАНИК: "У матчі з англійцями Україна буде розраховувати на швидкість Мудрика і Циганкова"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч кваліфікації до Євро-2024 Англія – Україна.


- Дуже складний матч буде для нашої збірної. Готуємось в непростих умовах, достатньо багато кадрових втрат, є проблеми з центром оборони. З огляду на товариський матч проти «Брентфорда», то має грати у старті Сваток поруч із Матвієнком. Поки іншого варіанту в центрі захисту не бачу.

Що стосується інших позицій, то на правому фланзі захисту очікую на появу Караваєва, зліва відповідно Миколенко. Далі Зінченко, Маліновський, Степаненко, по флангах Циганков та Мудрик, в нападі Яремчук – це якщо відштовхуватися від нашого складу проти «Брентфорда».


Англія зіграла дуже непростий поєдинок проти Італії. У першому таймі вони виглядали надзвичайно впевнено, а от у другому ледь втримали свою перевагу, хоча могли і поступитися, зіграй італійці куди агресивніше попереду.

Загалом у Англії розкішний вибір виконавців і навіть кадрові втрати Рашфорда чи Шоу є ким рівноцінно замінити. Вони гратимуть вдома, гратимуть на легендарному «Вемблі» – це особливий стадіон для Англії. Через це нашій збірній буде складніше в рази.

Я думаю, що Україна буде розраховувати на швидкість Мудрика і Циганкова. Ризикну припустити, що матч вийде результативним і нашій збірній вдасться відзначитись.