24 березня 2023 22:45
1

"Якби не "Уфа", невідомо, де б ти був зараз": на росії палає через патріотичне висловлювання Зінченка

Футбольні фанати з Росії обурені позицією лівого захисника Арсеналу та збірної України Олександра Зінченка, який повністю відхрестився від росії.


Олександр Зінченко в інтерв'ю англійським журналістам зізнався, що після початку війни в Україні він нічого не хоче чути про росію та Уфу, за яку він там виступав.

"Я вдячний футбольному клубу Уфа за все, що вони для мене зробили, але після початку війни я не хочу нічого чути про час там. Я не хочу нічого чути про цю країну", – сказав Зінченко в інтерв'ю Daily Mail.

Така категоричність у висловлюваннях українця не сподобалася російським футбольним уболівальникам, які почали висловлювати своє обурення у соціальних мережах.

"У психіатричній лікарні мабуть санітари напилися, ось він поки і користується моментом", - darvina.

"Сказав Олександр, і знову заплакав ...", - zarussian2402.

"Та й слава богу, від твого вигляду у більшості в росії блювотний рефлекс підступає в горлі. Сльозлива баба!", – chopenhauer.

"Якби не Уфа, як знати, де б ти був зараз, не факт, що Сіті знайшов би тебе в іншому місці, так що повинен бути вдячний Уфі та росії, що дали тобі такий трамплін", – shipakoska.

"Чути про Росію все одно доведеться, на відміну від деяких ми велика держава", - nefanat2010.

Зінченко виступав за Уфу з 2015 по 2016 роки. Загалом у складі команди він провів 33 матчі, в яких забив два голи та зробив чотири результативні передачі. Саме з російського клубу захисник перейшов до Манчестера Сіті за 2,25 мільйона євро на старті кампанії 2016/2017.
Из классики- Ну и тупые !