24 березня 2023 21:03

"Ротаня чекає на важкий період, але він впорається". Шевчук підтримав свого колишнього помічника в "Олімпіку"

Екс-захисник збірної України В'ячеслав Шевчук розповів про свого колишнього партнера по Дніпру та національної команди Руслана Ротана, якого він запрошував до свого тренерського штабу в донецькому Олімпіку.


Ротань напередодні матчів відбору на Євро-2024 тимчасово очолив збірну України – до підписання УАФ повноцінного контракту з Сергієм Ребровим.

В'ячеслав Шевчук у програмі Кирила Круторогова на Youtube-каналі «Fanday» підтримав виконувача обов'язків тренера збірної України Руслана Ротаня, який, окрім першої команди країни, очолює зараз Олександрію та молодіжку.

«Він – чудова людина і великий професіонал. Таким він був гравцем і таким тренером. Він розвивається та робить хорошу роботу, це видно».


Шевчук упевнений, що незважаючи на величезний скоп роботи, який зараз має Ротань, він з нею правитиметься, а гравці збірної йому тільки в цьому допомагатимуть.

«Його чекає складний період, дуже велике навантаження. Але, мабуть, ситуація так склалася. Впевнений, що гравці всіх його команд підтримають його, підуть на зустріч і допомагатимуть йому, щоб усі команди мали позитивний результат», – сказав Шевчук в ексклюзивному інтерв'ю для ютуб-каналу «FanDay».

Нагадаємо, Шевчук очолював Олімпік з жовтня 2018 року по квітень 2019 року. Ротань був його помічником у донецькому клубі з жовтня по грудень 2018 року.

Збірна України зіграє з Англією 26 березня, матч розпочнеться о 19:00 за київським часом.