24 березня 2023 18:35

"Сказав Коноплянці, якщо його викликали до збірної, то я також можу приїхати". Шевчук потролив екс-партнера

Колишній футболіст збірної України та нинішній віце-президент рівненського Вереса В'ячеслав Шевчук поділився думкою про виклик Євгена Коноплянки до головної команди країни.


Євген Коноплянка разом із збірною Україною вирушив до Англії, де братиме участь у підготовці нашої команди до матчу з англійцями у рамках відбору на Євро-2024.

Шевчук у спілкуванні з Кирилом Крутороговим у програмі на Youtube-каналу Fanday був гранично відвертим – і навіть запропонував Євгенові свої послуги у першій команді країни, щоправда, жартома.

«Я написав Жені: якщо потрібна моя допомога, я, в принципі, готовий під'їхати до заявки. Але у нас у команді хороші ліві захисники – Миколенко, Соболь – хороша конкуренція, Матвієнко теж може там зіграти. У нас багато молодих гравців, які справді прогресують».

Екс-гравець збірної зізнався, що не очікував на виклик Євгена до складу національної команди з низки причин.

«Виклик Коноплянки для мене був несподіваним, бо він уже деякий час не виступав за збірну, були деякі труднощі у Шахтарі та Польщі, травма та відновлення. Але тренерський штаб вірить у нього», – сказав Шевчук в ексклюзивному інтерв'ю для ютуб-каналу «FanDay».

Нагадаємо, Шевчук виступав за збірну у період із квітня 2003 по червень 2016 року. За цей час він зіграв за першу команду країни 56 матчів і зробив три асисти. А ось Коноплянка грає за Україну з травня 2010 року і до теперішнього часу. На його рахунку 86 матчів, 21 гол та 15 асистів.

Гра зі збірною Англії пройде 26 березня і розпочнеться о 19:00 за київським часом.