24 березня 2023 14:45

"Після цього вони із Саліхаміджичем якщо і спілкувалися, то "через губу". Андронов про причини звільнення Нагельсманна з "Баварії"

Коментатор Олексій Андронов у своєму Facebook висловився про звільнення Юліана Нагельсманна з посади головного тренера "Баварії".


Отже, з приводу Баварії та Нагельсманна/Тухеля. Багато хто хоче думку/роз'яснення - ось воно.


1. У Нагельсманна давно конфлікт із клубом (саме клубом, не командою). Загострення було на темі Зюле - Нагельсман його бачив основним захисником, а Баварія просто не продовжила з гравцем контракт. Після цього вони із Саліхаміджичем якщо й спілкувалися, то «через губу».

2. Нагельсманн – дуже хороший тренер. Це підтверджує Ліга чемпіонів – і група та матчі з ПСЖ. Але він справді почав втрачати віжки у бундеслізі. Недонастрою, самовільний від'їзд покататися на лижах (тренування проводили помічники). У Баварії такого не терплять.

3. Тухель живе у Мюнхені (можливо, свідомо). Його агент розіграв шикарну партію – мовляв, ми ось-ось у Тоттенхем – і Баварія «клюнула».

4. Думаю, скоро Тухель розпочне конфлікти з гравцями. Найімовірніше - з Мюллером та Команом.


5. Саліхаміджич серйозно ризикує. Якщо чемпіонат буде програний – може вирушити на мороз керувати своїм Гамбургом.


6. Матч Баварія-Боруссія стає центральним у Європі. Це буде крутіше Ель Класіко. Дортмундське керівництво терпіти не може Тухеля. Буде цікаво.


7. Нагельсман довго без роботи не буде. Реал (імовірніше) або Тоттенхем (менш ймовірно). А то, може, і Челсі - ось на їхньому місці я зараз поспішав би!
Підсумок: Баварія «вибухнула маяки». Усі звикли, що у бундеслізі немає інтриги? Нате! Я сподіваюся, гравці Борусії розуміють, що ТРЕБА РОБИТИ!