24 березня 2023 10:55

"Мудрик мене розчарував": екс-хавбек "Челсі" назвав українця найгіршим топ-трансфером сезону в АПЛ

Екс-хавбек Челсі Крейг Берлі вважає перехід Михайла Мудрика з Шахтаря в стан синіх гучним трансфером поточного сезону АПЛ, що найбільше розчаровує.

Михайло Мудрік є головним розчаруванням у нинішньому сезоні чемпіонату Англії, вважає експерт Крейг Берлі. На його думку, 22-річний лівий український вінгер виявив себе гірше, ніж Антоні у Манчестер Юнайтед та Рішарлісон у Тоттенхемі.


Який гучний трансфер мене розчарував? Мудрік, мабуть. Хоча я і не великий шанувальник Антоні, а Рішарлісон був нестабільним, і Конте не завжди використовував його», – наводить слова Берлі ESPN.

Мудрик перейшов до Челсі із Шахтаря у січні 2023 року за 70+30 мільйонів євро. На даний момент він провів за синіх шість матчів у всіх турнірах, у яких віддав одну результативну передачу.


Нагадаємо, що Берлі є вихованцем Челсі. За першу команду лондонців він виступав із 1989 по 1997 роки. У футболці клубу він провів 124 матчі, в яких забив дев'ять голів і віддав троє асистів. Також з Челсі він виграв Кубок Англії у 1997 році.