24 березня 2023 10:27

"Малиновський - ковток свіжого повітря для нашого суспільства": висока оцінка хавбека "Марселя" з Франції

Руслан Малиновський у Марселі, окрім гарних виступів за свій новий клуб, виконує важливу соціальну місію. Поява українця у Франції стала важливою подією для його співвітчизників, які там живуть.


Після переїзду Руслана Малиновського до Марселя за ним пильно стежать українці, які мешкають у Франції. Поява знаменитого футболіста у країні стала важливою подією для багатьох його співвітчизників.

Президент асоціації Марсель-Одеса Наталія Добринська-Мейєр розповіла про свою радість від зустрічі з Малиновським у Марселі.

«Приємно, що Марсель підписав українця, особливо у цей важкий період. Для нас це предмет гордості, ми маємо показати світові, що Україна – це не просто театр воєнних дій. Ми – згуртований народ, і окрім бійців у нас є розумні люди, велика культура та чудові спортсмени, як Руслан».

Менеджер заявила, що Малиновський – це ковток свіжого повітря для багатьох українських біженців у Марселі та у всій Франції.

«Україну продовжують бомбити вже понад рік. Для українців це є великою бідою та болем. У цьому контексті Малиновський – ковток свіжого повітря для нашої спільноти», – цитує слова Добринської-Мейєр La Provence.

Нагадаємо, що після свого переходу до Марселя з Аталанти Малиновський зустрівся з українськими дітьми, які вимушені через війну в Україні переїхати до Франції.


Зазначимо, що Малиновський після провів за Марсель 14 матчів, у яких забив два голи.