23 березня 2023 15:41

Саа: "Рашфорд уже став легендою МЮ, коли у команди з'явився фундамент, він проявив себе"

Колишній нападник «Манчестер Юнайтед» Луї Саа висловився про те, що Маркус Рашфорд обійшов Кріштіану Роналду по голах за «червоних дияволів».

«Думаю, Рашфорд уже став легендою «Манчестер Юнайтед». Люди повинні розуміти, що він грав у команді, яка переживала перехідний період. Він прийшов у команду, коли йому було 17 або 18 років, і він не мав можливості грати в такому клубі, як «Монако», як у Мбаппе, коли «Монако» грав у півфіналі Ліги чемпіонів. Рашфорд також не грав у такій лізі як французька, де «ПСЖ» домінує протягом стільки років. Тільки тепер, коли у «Манчестер Юнайтед» є фундамент, Рашфорд зміг проявити себе і показати, що він серед кращих гравців. Уявіть, яким він стане за один-два сезони! Він уже забив багато голів та зарекомендував себе на міжнародному рівні. Він став знаменитістю, і буде дуже цікаво подивитися, як він прогресуватиме, бо останні півтора роки стали для нього жахом.

Чи хотів би я зіграти з Рашфордом? Було б чудово зіграти з ним разом. Важко порівнювати епохи, але мені дуже хотілося б на це подивитися, тому що я був дуже агресивний і міг доповнити Рашфорда. Але гра того часу дуже відрізняється від сьогоднішньої з погляду фізичної підготовки, інтенсивності та стилю. Гравцям подобається діяти або на лівому або правому флангах, щоб доставляти м'яч до традиційного нападника. У той час, як у мою епоху було набагато більше комбінацій. Хоча адаптуватися мені не було б важко. Було б чудово зіграти з Рашфордом, і мені дуже хотілося б розвиватися поруч з таким гравцем», — наводить слова Саа olbg.com.