23 березня 2023 13:38

Дібала може подати до суду на "Юві" і вимагати 54 млн євро – компенсацію за зрив продовження контракту та борг із зарплати

Пауло Дібала може подати до суду на Ювентус.

Як повідомляє Goal з посиланням на La Repubblica, адвокат аргентинця Лука Феррарі має намір вимагати у туринського клубу фінансову компенсацію за зрив переговорів щодо продовження контракту.


За версією юриста, переговори про продовження угоди між футболістом та туринським клубом розпочалися у червні 2021 року. І після того, як принципової угоди вже було досягнуто, «Ювентус» раптово відмовився від продовження співпраці, через що Дібале довелося змінювати свої плани.

Сторона гравця вимагає компенсацію, що дорівнює різниці між тим, скільки аргентинець заробив би в «Ювентусі» у разі продовження контракту, і тим, скільки він заробляє зараз на підставі контракту, підписаного з «Ромою». Також адвокат вимагає виплатити гравцеві борг у 3,8 мільйонів євро – свого часу «Ювентус» заощадив цю суму завдяки «маневрам із зарплатою».

Таким чином, максимальна сума компенсації може становити 54 мільйони євро.


У травні минулого року Феррарі запросив у «Ювентуса» п'ять мільйонів євро для врегулювання обох суперечок, отримавши негативну відповідь та зустрічну пропозицію – 3 мільйони відразу або 4 мільйони виплат протягом двох років. Дібала не прийняв ці умови.