23 березня 2023 10:33

"УАФ демонструє байдужість до проблем збірної України": Франков розкритикував керівництво нашого футболу

Відомий спортивний журналіст Артем Франков прокоментував діяльність Української асоціації футболу щодо організації роботи національної збірної.

УАФ призначила Руслана Ротаня виконувачем обов'язків головного тренера національної збірної України на стартовий матч кваліфікації на Євро-2024 проти команди Англії.


Очікується, що влітку цю посаду на постійній основі обійме Сергій Ребров, контракт якого з арабським Аль-Айном закінчується у червні.


Авторитетний український журналіст Артем Франков прокоментував рішення керівників УАФ в інтерв'ю сайту "Український футбол".


«Все, що відбувається, це результат дикої неспроможності, пасивності та навіть зловмисності Федерації футболу України. УАФ демонструє байдужість до проблем збірної і навіть складається враження, що на збірну просто забили «болт».


Після жеребкування, коли зрозуміли, що ми в одній групі з Англією та Італією, подумали: Яка різниця, як зіграємо? Все одно не пройдемо», – сказав Франков.

Нагадаємо, що президент УАФ Андрій Павелко підозрюється у розкраданні державних коштів у особливо великих розмірах.


Національна збірна України 26 березня зіграє із командою Англії у стартовому поєдинку відбору на Євро-2024 на стадіоні «Уемблі» у Лондоні.


Окрім англійців, нашими суперниками будуть команди Італії, Північної Македонії та Мальти. На Євро-2024 вийдуть дві команди із групи.


Сьогодні команда Ротаня проведе спаринг із англійським Брентфордом, але цей матч пройде без присутності глядачів і не транслюватиметься.