22 березня 2023 20:22

Багато гравців "Тоттенхема" будуть раді догляду Конте. Хейб'єрг в інтерв'ю закликав тренера висловлюватися точніше

Гравці "Тоттенхема" незадоволені словами Антоніо Конте.


Нагадаємо, головний тренер «шпор» на прес-конференції після нічиєї із «Саутгемптоном» (3:3) сказав: «Ми не команда, а 11 егоїстів. Тут нізащо не борються, не хочуть тиску – звикли йти простим шляхом. За 20 років при цьому власнику немає трофеїв – чому?

Як повідомляє The Guardian, багато футболістів «Тоттенхема» будуть щасливими, якщо Конте залишить клуб.


Півзахисник П'єр-Еміль Хейбьєрг став першим, хто висловився про слова італійського фахівця.

«Я розумію, що якщо ви хочете бути успішною командою, вам потрібні 11 осіб, які віддані проекту та культурі. Але я думаю, що Конте має виважено говорити про свої почуття, перш ніж ти як гравець зможеш почати оцінювати.


На щастя, не мені судити [чи правий Конте]. Якщо він бачить це так, то потрібно бути точнішим, щоб гравець міг прийняти це близько до серця.

Ясно, що ми працюємо один з одним щодня, хочемо один для одного найкращого, хочемо бути успішними разом. А у футболі іноді хвилі бувають високими.

Ми все це бачили. Це була дуже чесна та дуже відкрита прес-конференція. Все тому, що він незадоволений. Такого не трапляється, якщо ти виходиш до чвертьфіналу Ліги чемпіонів та до півфіналу Кубка Англії.


Тренер незадоволений, ось що я зрозумів. Ти робиш усе можливе, щоб догодити йому. Що я знаю про себе, то це те, що я чесний гравець. Я гравець, який завжди викладається на 100% заради команди», – сказав Хейбьєрг.