22 березня 2023 19:07

Мерфі: "Конте явно недопрацював на ті гроші, які він отримує у "Тоттенхемі"

Колишній гравець «Ліверпуля» та збірної Англії Денні Мерфі розкритикував головного тренера «Тоттенхема» Антоніо Конте і висловив думку, що італійський фахівець незаслужено отримує €12 млн на рік.


«Думаю, що зараз настав час для Конте. Він явно недопрацював ті гроші, які отримує. Вони пробралися в топ-4 минулого сезону, але раніше клуб вже опинявся там, тож навряд чи це наддосягнення.

Вони вилетіли з Кубка ліги від "Ноттінгем Форест", з Кубка Англії від "Шефілда". Його поведінка викликала хаос, а його футбол, який він прищеплює, надто пихатий, ніхто не отримує задоволення від його перегляду.

Загалом враження про команду цього сезону не дуже хороше. Не здається, що клуб перебуває на підйомі. Я вірю, що такі речі походять від головного тренера. Більшість клубів на вершині таблиці мають загальне відчуття, що вони йдуть вперед. Але в «Тоттенхемі» все відбувається навпаки.

Чи звільнять Конте чи зачекають до кінця сезону? Велика ймовірність, що після його відходу атмосфера в команді покращає», — наводить слова Мерфі talkSPORT.