22 березня 2023 16:49

"Лідерство Зінченка абсолютно неймовірне": в Англії насолоджуються успішним трансфером українця до "Арсеналу"

В Англії Зінченко називають справжнім ігровим лідером лондонського Арсеналу. Журналіст Дін Джонс вражає величезний вплив на гру «канонірів» українця.


Олександр Зінченко отримав гарні відгуки про свою гру від англійського журналіста Діна Джонса. Фахівець відзначає чудові якості українського лівого захисника.


«Я думаю, що лідерство Зінченка з огляду на його позицію на полі є абсолютно неймовірним. Бажання, яке поєднується з технічними здібностями, має дивовижний ефект», – цитує Джонса GIVEMESPORT.


У статті про 26-річного українця також наводяться його ігрові статистичні показники. Він входить до 1% найкращих крайніх захисників у топ-5 європейських чемпіонатах, а також Лізі Європи та Лізі Чемпіонів з прогресивних передач (10,16).


Зінченко перебуває у числі 5% найкращих за коефіцієнтом успішних передач (86,5%) та 7% найкращих за кількістю виграних повітряних дуелей за 90 хвилин (1,95) за останній рік.


Нагадаємо, що Зінченко перейшов із Манчестер Сіті до Арсеналу на старті поточної кампанії за 35 мільйонів євро. У його активі цього сезону 27 матчів, в яких він забив один гол і зробив дві результативні передачі.