22 березня 2023 13:54

В Аргентині немає сумнівів, що Гарначо зробить вибір на користь їхньої збірної, а не Іспанії

В Асоціації футболу Аргентини впевнені, що форвард "Манчестер Юнайтед" Алехандро Гарначо вибере їхню збірну і відмовиться від ідеї виступу за національну команду Іспанії.


Гарначо, який народився в Мадриді, на юнацькому рівні встиг пограти і за команду Іспанії, і за збірну Аргентини. Футболіста викликали до збірної Аргентини на товариські матчі з Панамою і Кюрасао, але він зазнав травми і у зв'язку з цим, як і раніше, не буде заграний за жодну дорослу збірну. На тлі цього з'явилися чутки, що в збірній Іспанії хочуть скористатися ситуацією і переманити талановитого 18-річного нападника.

"У нас налагоджений діалог із Гарначо та його сім'єю. Це не просто щось миттєве, все розвивалося з плином часу. Він дуже радий, що збірна Аргентини виявила до нього увагу.

Той інтерес, який ми показуємо в цьому питанні, змусив його схилитися до вибору Аргентини", - наводить talkSPORT слова Хуана Мартіна Тассі, одного з керівників Асоціації футболу Аргентини.

У поточному сезоні Гарначо зіграв 31 матч за "Манчестер Юнайтед" у всіх турнірах, при цьому забив 4 м'ячі і став автором 4 асистів.