22 березня 2023 12:54

Ротен хоче бачити Моурінью в ПСЖ: "Він би прищепив дисципліну, яка зникла за останні X років. Жозе ####### як одержимий футболом, він приводить мене в екстаз"

Жером Ротен хотів би, щоб Жозе Моурінью очолив «ПСЖ».


Повідомлялося, що призначення португальського тренера є головною метою паризького клубу наступного сезону.

«По-перше, я не прошу звільнити Крістофа Галтьє від його обов'язків. Але якщо керівництво парижан ухвалить таке рішення, то я думаю, що їм не слід шукати когось ще, окрім Жозе Моурінью. Він жорсткий тренер, тренер, який перемагав і багато чого пережив. Його поважатимуть усі гравці у роздягальні.

Він би прищепив дисципліну, яка в «Парі Сен-Жермен» зникла в останні X років. Він міг би переосмислити роль деяких гравців, у яких іноді трапляються нічні пригоди, що призводять до галасу. Він буде в курсі всього і без вагань притягне гравців до відповідальності, навіть якщо вони мають високий статус і високу зарплату в клубі.

«Крім «Тоттенхема», де мав непросту місію і де він не виграв жодного титулу, всі клуби, куди він приходив, завоювали трофеї. Я маю на увазі всі клуби, у тому числі останнім часом.

Що мені подобається в Жозе Моурінью, так це те, що він ###### як одержимий футболом. Він приводить мене до екстазу. Я переконаний, що йому вдасться просунути цей клуб і направити його правильним шляхом. Я переконаний, що з його досвідом та пристрастю він розбудить більшу частину людей, які вболівають за «Парі Сен-Жермен» і які сьогодні сплять і більше нічого не говорять», – сказав колишній гравець «ПСЖ».